Wat is er te doen?

Actuele onderwerpen 
krijgen podium

Actuele onderwerpen komen aan bod zoals duurzaamheid, werken met data, robotisering, stikstof problematiek en veilig werken. Daarnaast maken we ons klaar voor de toekomst met de nieuwste technologieën.

Onze exposanten brengen jou op de hoogte van de nieuwste trends & ontwikkelingen in de markt. Laat je inspireren in de verschillende hallen van Bouw Relatiedagen en kom na jouw bezoek thuis met dé oplossingen die je efficiënter laten werken. Dit is hét moment om uw kennis bij te spijkeren! 

Programma

Binnenkort komt hier het programma van dag 1.

Binnenkort komt hier het programma van dag 2

Binnenkort komt hier het programma van dag 3

Bouwplaats van de toekomst

De Bouw Relatiedagen 2022 presenteert op 5 en 6 oktober in evenementenhal Hardenberg de Bouwplaats van Morgen. Langs een logische weg door de hallen maakt de bezoekers kennis met nieuwe materialen, gereedschappen en nieuwe toepassingen. De beurs richt zich primair op bouwprofessionals in Noordoost Nederland. 

Easyfairs

Easyfairs is marktleider op gebied van het organiseren van vakbeurzen en is in hoge mate betrokken binnen de bouwbranche. Van die kennis, draagkracht en ervaring maken wij elke dag gebruik. Met Bouw Relatiedagen krijgt de bouwbranche twee dagen lang een podium dat het verdient en nodig heeft. Reden te meer elkaar op te zoeken, elkaar oplossingen aan te dragen en uw netwerk te versterken om klaar te zijn voor de toekomst die vandaag begint.

Stap in de toekomst van de bouw en ontdek de nieuwste ontwikkelingen van de bouwbranche in het kennistheater. Als eerste op de hoogte zijn van het programma? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Vakkennis
Meer dan 85% van de bezoekers is op zoek naar kennis en wil nieuwe trends ontdekken! Bouw Relatiedagen speelt hier op in met een uitgebreid (kennis)programma waarin hot topics aan bod komen. Lever als exposant een bijdrage aan het (kennis)programma van Bouw Relatiedagen 2022. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!