Wat is er te doen?

Actuele onderwerpen <br>krijgen podium

Bezoek tijdens de beurs ook zeker het kennistheater. Actuele onderwerpen komen aan bod zoals duurzaamheid, werken met data, robotisering, stikstof problematiek en veilig werken. Daarnaast maken we ons klaar voor de toekomst met de nieuwste technologieën. Dit is hét moment om uw kennis bij te spijkeren! 

Programma

Binnenkort komt hier het programma van dag 1.

Binnenkort komt hier het programma van dag 2

Binnenkort komt hier het programma van dag 3

Visit the future

Vorig jaar werd het ‘Toekomstplein’ geïntroduceerd. 74% van de bezoekers heeft dit plein van de toekomst bezocht en aangegeven ook bij een volgende editie zich hier graag weer te laten inspireren. Het ‘Toekomstplein’ is ook dit jaar weer te vinden op Bouw Relatiedagen. 

Easyfairs

Easyfairs is marktleider op gebied van het organiseren van vakbeurzen en is in hoge mate betrokken binnen de bouwbranche. Van die kennis, draagkracht en ervaring maken wij elke dag gebruik. Met Bouw Relatiedagen krijgt de bouwbranche twee dagen lang een podium dat het verdient en nodig heeft. Reden te meer elkaar op te zoeken, elkaar oplossingen aan te dragen en uw netwerk te versterken om klaar te zijn voor de toekomst die vandaag begint.

Stap in de toekomst van de bouw en ontdek de nieuwste ontwikkelingen van de bouwbranche in het kennistheater. Als eerste op de hoogte zijn van het programma? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Vakkennis
Meer dan 85% van de bezoekers is op zoek naar kennis en wil nieuwe trends ontdekken! Bouw Relatiedagen speelt hier op in met een uitgebreid (kennis)programma waarin hot topics aan bod komen. Lever als exposant een bijdrage aan het (kennis)programma van Bouw Relatiedagen 2022. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!