1 & 2 december | Evenementenhal Hardenberg

Oktoberfest op Bouw Relatiedagen 2022

Oktoberfest op Bouw Relatiedagen 2022

De Bouw Relatiedagen 2022 presenteert op 5 en 6 oktober in evenementenhal Hardenberg de Bouwplaats van Morgen. Langs een logische weg door de hallen maakt de bezoekers kennis met nieuwe materialen, gereedschappen en nieuwe toepassingen. De beurs richt zich exclusief op bouwprofessionals in Noordoost Nederland. Op de beursvloer is plaats voor twee aannemerslounges die vanaf 17.00 uur stamppot met worst op het menu hebben staan.

Bouw Relatiedagen

Volgens head of sales Oene La Gro van Easyfairs zijn de Bouw Relatiedagen typisch een beurs waar mensen elkaar willen ontmoeten. “Het is een heel hands on beurs. Natuurlijk presenteren we laagdrempelig nieuwe materialen en gereedschappen. De professional kan er bij wijze van spreken de volgende dag mee aan de slag. Net zo belangrijk is de ontmoeting. We zetten daarom in op maximaal ontmoeten. We regelen daarvoor de juiste sfeer. Als een beurs begin oktober plaats vindt kunnen we niet anders dan daar een oktoberfest – met stamppot en worst – van maken.”

Greet & meet

Volgens La Gro worden de Bouw Relatiedagen letterlijk een meet & greet met elkaar en met nieuwe producten. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor twee toonaangevende aannemers en maximaal vijf groothandels. La Gro: “De aannemerslounges nemen een bijzondere plek in op de beursvloer. Ze vullen het begrip ‘meet & greet’ op een bijzondere manier in. Ze tonen waarom de regio trots mag zijn op een aantal in het oog springende bouwprojecten. Daarnaast willen ze studenten laten zien waarom juist zij een bijzondere werkgever zijn. Stamppot met worst geeft kleur en smaak aan de meet & greet.”

Op de Bouw Relatiedagen zijn toonaangevende groothandels vertegenwoordigd. Ook dit sluit direct aan op de ontmoeting, vertelt Oene La Gro. “Bij de exposanten zie je het nieuwste van het nieuwste, dat je volgens direct kan bestellen bij de groothandel. Hierdoor wordt de de beurs een heel praktisch event. “De groothandelaren zijn voor ons het toetje op de Bouw Relatiedagen. Smaakmakers die bekend zijn in hun regio en maar wat graag hun klanten ontmoeten op de beurs.”

Sectorgewijs

De Bouw Relatiedagen is sectorgewijs opgezet. Op de Bouwplaats van Morgen loop je via ruwbouw, beton en het tegelplein de hal in met bouwmaterialen en gereedschappen, om vervolgens te eindigen bij verf, interieur en klein transport. Op de stands is veel ruimte voor demo’s en zelf proberen. Bij de showrooms met nieuwe bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen komt een streekbar die laat weten dat het tijd is voor feest: het Oktoberfest. De Bouw Relatiedagen worden gehouden op 5 en 6 oktober in evenementenhal Hardenberg.

Geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact op met Lambert van Gameren, 0183 680 691, lambert.vangameren@easyfairs.com of Oene la Gro 06 46021206, oene.lagro@easyfairs.com

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email