Praktische informatie

Op deze pagina tref je praktische informatie aan met betrekking tot je beursdeelname. Houd deze pagina in de gaten voor verdere informatie.

My Easyfairs

Na de inschrijving als exposant van Bouw Relatiedagen ontvang je jouw inloggegevens voor My Easyfairs. Hier kun je extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels. Ook zie je in My Easyfairs jouw standnummer en kun je relatielijsten uploaden ten behoeve van de Uitnodigingsservice.

Opbouwtijden

Informatie volgt

Openingstijden

Woensdag
Donderdag

5 oktober 2022
6 oktober 2022

13:00 – 21:00 uur
13:00 – 21:00 uur

Afbouwtijden

Informatie volgt

Full service formule

Bij deelname aan de vakbeurs bieden wij je onze Full Service Formule aan.

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standruimte: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking. Eigen standbouw is ook mogelijk. 
  • Samen met jouw relaties kun je onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer.
  • Twee dinervouchers voor diner in het standhoudersrestaurant. Deze vouchers kun je ophalen bij de beursreceptie.
  • De uitnodigingsservice: je kunt kosteloos gebruik maken van deze service. Wij nodigen jouw (potentiële) klanten – namens jou – uit door een uitnodiging te versturen naar het adressenbestand dat je bij ons aanlevert. Professioneel, makkelijk, kosteloos en snel.