Nodig relaties uit

Je beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van je relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het jou makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business.

Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt jouw relatielijst in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

De belangrijkste voordelen op een rij!

1. Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop
65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die jij normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden wij jouw bedrijfsnaam. Zo is voor je klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld. In de afbeeldingen zie je op welke wijze jouw bedrijfsnaam weergegeven wordt.
2. Je hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van jouw relaties! En alles is AVG-Proof!
Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor jou ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijst(en) in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houdt je tijd over en kan je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.
3. Je levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
Je wilt rendement halen uit je deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie je ontmoet.
4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand
Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Easyfairs hecht veel waarde aan je privacy en die van jouw relaties. Het delen van jouw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Wij geven je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens die je bij ons aanlevert in de vorm van relatielijsten.
De juiste bezoekers zijn onmisbaar voor het succes van Bouw Relatiedagen en daarnaast zijn ze waardevol voor jou als exposant. Daarom gaan wij hier discreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.


In de uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw (potentiële) relaties.

Kort samengevat