Wat is My EasyFairs?

Deze online tool is het platform waar je alle benodigde middelen vindt om je beursdeelname voor te bereiden én op te volgen. Je kunt er je bedrijfsprofiel op de beurswebsite onderhouden, je logo uploaden, producten boosten, nieuwsitems delen, vacatures presenteren en daarnaast ook innovaties aanleveren voor de Innovatiegalerij.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvang je van ons een e-mailbevestiging van je inschrijving voor de beurs met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met jouw bedrijf. Zij klikken op je bedrijfsnaam en vinden zo jouw bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheer je zelf via My Easyfairs. Informatie die je plaatst over je laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan jou hoeveel informatie je deelt met bezoekers van de website.

TIP:

Met een uitgebreid online profiel vertel je voorafgaand aan de beurs al meer aan je potentiële leads. Op deze manier vergroot je jouw online zichtbaarheid! 

Handleiding My Easyfairs

Wanneer je als exposant inlogt in My Easyfairs zie je een tijdlijn opgebouwd uit verschillende stappen. Wanneer je al deze stappen doorloopt en volledig vult haal je het meeste rendement uit jouw deelname en My Easyfairs. Per stap is er een uitgebreide handleiding voor jou opgesteld die je via onderstaande buttons kunt inzien.