Bouw Relatiedagen introduceert de smart badge

Vanaf komende editie van Bouw Relatiedagen wordt het voor de bezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘’Smart Badge-technologie’’ kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die ze bij binnenkomst ontvangen. 

 

Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face-to-face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen. 

 

Met de komst van de ‘’Smart Badge-technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge
Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid.

2. Je ontvangt de ochtend na het beursbezoek alle verzamelde exposanteninformatie per e-mail.

Jouw voordelen

Je badge is jouw virtuele draagtas tijdens je beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

Je weet precies welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt de ochtend na jouw beursbezoek een e-mail met een handig overzicht van je bezoek.

Geen spam - je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin je interesse hebt getoond.

Je wisselt je digitale visitekaartje uit met de exposanten die je bezocht hebt.